top of page
Image by Dave Hoefler

AVONDGLOED

Avondgloed II_edited.png

 

Een prachtige combinatie van speculaas en onze bekende Kruìde Baggâh geeft het idee van een gluhwein zonder wijn. De chocolade en kersen geven de cocktail een mooie warme gloed.

​

Koop online

​​

Recepten

​

De Stir - Lekker klassiek op ijs

Benodigdheden: Tumblerglas, ijsblokjes & cocktail op fles 'Avondgloed'

 

  • Vul een tumblerglas met ijs

  • Vul je glas met Avondgloed (ca. 50 ml) en even roeren

  •  Proost!

 

​​

De Build- "Twilight Twist"

Benodigdheden: Longdrinkglas, ijsblokjes, limoensap, cola, schijfje limoen & cocktail op fles ‘Avondgloed’

 

  • Vul een longdrinkglas met ijs

  • Vul je glas tot de helft met Avondgloed

  • Voeg 20 ml vers limoensap toe (30 ml voor de zuurliefhebber).

  • Top af met cola

  • Garneer met een schijfje limoen

  • Proost!

 

​

De Shake - "Gloedwijn"

Benodigdheden: Martiniglas, ijsblokjes, rode wijn, verse sinaasappelsap, schijfje sinaasappel, strainer (Hawthorne), fijne zeef & cocktail op fles "Avondgloed"

 

  • Vul de shaker met ijs

  • Voeg 50 ml Avondgloed toe

  • Voeg 30 ml rode wijn toe

  • Voeg 20 ml vers sinaasappelsap toe

  • Schud de ingrediënten goed

  • Giet de drank uit in het martiniglas met een dubbele strainer (Hawthorne en zeef).

  • Garneer met een schijfje sinaasappel

  • Proost!

 

Extra suggestie: "Gloedwijn" is ook erg lekker om warm te serveren in de winter!

bottom of page